КРЕМ ЗА РАЦЕ за интензивна нега и хидратација со ксилитол и глицерол

170,00 ден

Нема на залиха

Ја обновува сувата и испукана кожа на рацете. Не содржи  мириси и бои.

100ml

Без категорија

Имате прашање или сугестија?
КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ

Уникатна комбинацијата на ксилитол и поголема концентрација на глицерол кои обезбедуваат ефикасна, брза и долготрајна хидратација на површинскиот и подлабоките делови на кожата преку што се подобрува и нејзината бариерна функција. Ја обновува сувата и испукана кожа на рацете. Не содржи  мириси и бои. Дерматолошки е тестирана.

Начин на употреба: два пати на ден или по потреба по секое миење на рацете да се нанесе во тенок слој.

Само за надворешна употреба

Да се чува во оригиналното пакување на температура до 25°C.

Да се чува вон дофат на деца.

100ml