Категорија

ЕГЗОВЕС ГЕЛ

600,00 ден

-
+
  •  нега на сува и чувствителна кожа проследена со чешање;
  •  смирување на чешање од различни причини, примарни болести на кожата, од лекови, системски заболувања како дијабет, хронични бубрежни заболувања;
  •  нега кај старечка сувост и чешање;
  •  смирување на црвенила од воспаленија, изгореници, црвенила по сончање
  •  Уртикарија

Без категорија

Имате прашање или сугестија?
КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ

ЕГЗОВЕС ГЕЛОТ ја одржува кожата навлажнета, ја негува, регенерира и ги смирува несаканите црвенила и изгореници по сончање. EГЗОВЕС гелот кој во својот состав содржи колоиден овес кој има докажано дејство во смирување на црвенила, воспалителни процеси и чешање.

Два пати на ден или по потреба на сува и чиста кожа

Само за надворешна употреба.

Доколку се појави реакција на пречувствителност на некоја од составните компоненти на маста, веднаш да се прекине со употреба.

Да се чува во оригиналното пакување на температура до 25°C.

Да се чува вон дофат на деца.

Една година од датум на производство.

185 ml

Aqua,glycerol,xylitol,colloidal oatmeal,benzyl alcohol, DHA, carbomer, triethanolamine