fbpx

ПОЗИТИВНИ ИСКУСТВА

Доц. д-р Планинка Зафировска

Сакам да ви заблагодарам Вам и на целиот тим на “Institute” за мојата мека, хидрирана и млада кожа како на лице, така и на раце и на усни. 

Можеби звучи како клише но “Светско а наше” е идеалната фраза да се опишат вашите продукти.

Честитки и ви посакувам уште многу големи успеси понатаму!!! 

Јасмина Здравковиќ Алексоска м-р. по фармација, Гостивар“

„Целиот живот свекрва ми има проблем со егзема, особено изразена на рацете. Кожата  е екстремно сува, испукана, а на поединечни места дури и раскрварена. Пробани се разни масти, креми, но без значителен ефект. Благодарение на новата маст со овес од брендот INSTITUTE, проблемот е целосно решен. Конечно кожата на рацете и е мека, мазна, без болни ранички.

Ви благодарам од се срце и Ви посакувам уште многу успешна работа.

Д-р Александра Лазаревска - Дерматолог

Д-р Анџелка Илиева - Дерматолог