fbpx

Светски ден на атопискиот дерматит – егзема 2022

Да се обединиме за заедно да ги препознаеме многубројните оптоварувања на атопискиот дерматит 14 Септември На 14 Септември, меѓународниот ден на атопискиот дерматит, организациите на пациенти од сите краеви на светот ги здружуваат своите сили со цел да ја подигнат свеста за ова заболување, при што зборуваат за физичкиот, финансиски и ментален товар кој го […]

Произвдите на Institute достапни во поголемите Тинекс маркети

Вчера во Ист Гејт Мол и официјално отпочна продажбата на два нови производи од брендот за медицинска козметика Institute. Нашиот бренд за медицинска козметика Институт, како еден од 9 стартап херои подржани од Фонд за иновации и технолошки развој беше дел од промоцијата која се одржа во TINEX маркетот во склоп на East Gate Mall […]