fbpx

Доц. д-р Планинка Зафировска

“Светско а наше” е идеалната фраза да се опишат вашите продукти.

Јасмина Здравковиќ Алексоска м-р. по фармација

Конечно кожата на рацете и е мека, мазна, без болни ранички.

д-р Александра Лазаревска - дерматолог

Погоден за употреба од новороденчиња па се до повозрасната популација.

banner

Во активна борба против сувата кожа и атописки дерматит

banner

Синергично дуо за нега на суво и чувствително лице

banner

Интензивна нега и хидратација за нега на рацете

previous arrow
next arrow

Иновативна козметика во функција на здрава кожа
Едноставни и безбедни формулации со растителни состојки со докажана ефикасност

ПРОИЗВОДИ
|

ПРОMЕНИ НА КОЖАТА

Краток опис и препораки за дерматолошки третман

СОСТОЈКИ

Користиме состојки со клинички докажана ефикасност во заштита, смирување, регенерација и нега на кожата

Поставете прашање

Сè што ве интересира за производите на INSTITUTE

НАСТАНИ И НОВОСТИ
сите настани и новости
ПРОДАЖНИ ЛОКАЦИИ

Пронајдете ги нашите производи најблиску до вас.

ПОЗИТИВНИ ИСКУСТВА

Примената и бенефитите од користење на филагрин протект бариерната маст се препознаени и од дерматолозите ширум Македонија

Поддржано од Фондот за иновации и технолошки развој на Република Северна Македонија.